Όροι Χρήσης

Οι Γενικοί Όροι ρυθμίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας και τη συμβατική σχέση μεταξύ της εταιρίας και των μελών/χρηστών της.

Το μέλος επιβεβαιώνει εκ νέου τη συμφωνία με τους παρόντες Γενικούς Όρους κάθε φορά που εισέρχεται ως χρήστης στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή, και άνευ αιτιολόγησης, αυτούς τους Γενικούς Όρους και να δημοσιεύσει την εκάστοτε ισχύουσα έκδοση στην ιστοσελίδα της.
 
1. Παράδοση Προϊόντων
Η παράδοση πραγματοποιείται με courier ACS, εντός 3 εργασίμων ημερών εφόσον η περιοχή καλύπτεται από το δίκτυο της ACS. Ο πελάτης στο τέλος της παραγγελίας του έχει την δυνατότητα να αναφέρει εάν επιθυμεί πρωινές ή απογευματινές ώρες παράδοσης. Σε περιπτώσεις ογκώδους παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή ενδέχεται η αποστολή να γίνει με τα ΕΛΤΑ, σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε για την ενημέρωσή σας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να παραληφθεί η παραγγελία από το κατάστημά μας στην Κηφισιά, όπου και θα αφαιρούνται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
Αποστολή στην Ευρώπη: Για βάρος έως 1,7 κιλά υπολογίστε έξοδα μεταφοράς 16,50€. Για βάρος άνω των 2 κιλών τα έξοδα διαφοροποιούνται. Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείτε να υπολογίσετε τα έξοδα ανάλογα με το βάρος.
 
2. Τρόποι Πληρωμής
Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:
 • Με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa - Mastercard

 • Με Paypal.

 • Με αντικαταβολή στον υπάλληλο της ACS με έξτρα χρέωση € 2.50.

 • Με πίστωση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η πίστωση είναι διαθέσιμη μόνο στην περίπτωση εταιρικών πελατών και κατόπιν επικοινωνίας. shop@antonisloumidis.gr

 • Mε κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

  • ALPHA BANK
   Αριθμός λογαριασμού : 419002002002140
   ΙΒΑΝ : GR1501404190419002002002140
   BIC/SWIFT ALPHA BANK : CRBAGRAA

  • Τραπέζα Πειραιώς
   Αριθμός λογαριασμού : 5030-009713-918
   ΙΒΑΝ : GR4601720300005030009713918
   BIC/SWIFT Τραπέζης Πειραιώς : PIRBGRAA

  • Εθνική Τράπεζα
   Αριθμός λογαριασμού : 14164546740
   ΙΒΑΝ : GR4301101410000014164546740
   BIC/SWIFT Εθνικής Τράπεζας : ETHNGRAA

  • Eurobank
   Αριθμός λογαριασμού : 0026.0095.54.0201000662
   ΙΒΑΝ : GR4902600950000540201000662
   BIC/SWIFT Εθνικής Τράπεζας : ERBKGRAA

  Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να αναφέρετε το όνομα του καταθέτη, αλλιώς δεν θα είναι δυνατή η διεκπεραίωση της παραγγελίας.
3. Ακύρωση Παραγγελίας
Η παραγγελία ακυρώνεται μόνο στην περίπτωση που δεν έχει εκτελεσθεί ακόμη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
 
4. Αλλαγή Παραγγελίας
Η παραγγελία μπορεί να αλλάξει μόνο στην περίπτωση που δεν έχει εκτελεσθεί ακόμη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
 
5. Επιστροφή Προϊόντων
Για λόγους ασφαλείας, ΔΕΝ είναι δυνατή η επιστροφή στα τρόφιμα. Στα υπόλοιπα είδη, μπορεί να γίνει επιστροφή κατόπιν επικοινωνίας shop@antonisloumidis.gr και εντός 5 εργασίμων ημερών από την παραλαβή τους. Η επιστροφή γίνεται με χρέωση του πελάτη. Σε περίπτωση λανθασμένης εκτέλεσης της παραγγελίας ή αλλοίωσης των προϊόντων κατά την μεταφορά, ο πελάτης αποζημιώνεται κατόπιν σχετικής συνεννόησης shop@antonisloumidis.gr με το κατάστημα.
 
6. Επιστροφή Χρημάτων
Ισχύει ό,τι και στην παραπάνω παράγραφο 5, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
 
7. Δωρεάν Μεταφορικά
Για παραγγελίες αξίας άνω των 60 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν  
 
8. Εγγραφή Στην Ιστοσελίδα
Η εγγραφή στην περιοχή μελών είναι προαιρετική. Τα μέλη ενημερώνονται για προωθητικές ενέργειες όπως εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και για τα νέα προϊόντα που είναι διαθέσιμα. Τα στοιχεία που μας δίνετε σε καμία περίπτωση δεν θα δοθούν σε τρίτους. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική προστασίας των ατομικών σας δεδομένων, παρακαλούμε δείτε τη σχετική σελίδα .
 
9. Ειδικές Επιθυμίες
Λόγω της φύσης των προϊόντων, μπορεί να έχετε κάποιες συγκεκριμένες επιθυμίες για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε ο καφές σας να είναι χοντρά ή λεπτά αλεσμένος, εάν προτιμάτε τον καφέ σας συσκευασμένο σε αεροστεγή συσκευασία των 250 ή των 500 γρ. ή ακόμη και εάν τον θέλετε ανάμικτο (δύο ή τρία προϊόντα μαζί).
Μπορείτε να δηλώσετε όλες τις επιθυμίες σας σχετικά με την παραγγελία στο τέλος της παραγγελίας, όπου ο πελάτης έχει στη διάθεσή του ένα μεγάλο πεδίο με τίτλο, «επιπλέον πληροφορίες». Στο πεδίο αυτό, παρακαλούμε συμπληρώστε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετίζονται με τις επιθυμίες σας σχετικά με τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.
 
10. Εγγύηση ΠροΙόντων
Κατά περίπτωση (για παράδειγμα στις ηλεκτρικές συσκευές), ισχύουν οι όροι της επίσημης αντιπροσωπείας του προϊόντος που έχετε προμηθευτεί.
 

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Στο Καφεκοπτείο Αντώνης Λουμίδης, φροντίζουμε για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.
Κατά την παραγγελία των προϊόντων σας ή για την επικοινωνία σας μαζί μας, σας ζητείται να μας πληροφορήσετε ατομικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email κ.λπ.). Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας, ή για να σας πληροφορήσουμε για σχετικές δραστηριότητες και νέα. Όλα τα στοιχεία φυλάσσονται στο διακομιστή μας, και ποτέ δε θα μοιραστούμε, πωλήσουμε ή ενοικιάσουμε τα στοιχεία σας με κανέναν τρίτο, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή σας ή εντολή από αρμόδια διωκτική αρχή.
Τα στοιχεία που θα μας παράσχετε θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από εργαζομένους ή υπεργολάβους μας με σκοπό την αποστολή πληροφοριών σχετικών με την εκπλήρωση της παραγγελίας σας ή άλλων σχετικών δραστηριοτήτων. Χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά και άλλα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή απώλειας, αλλαγής ή κακής χρήσης των πληροφοριών που φυλάσσονται στο σύστημά μας.
Ο ιστοτόπος αυτός δε χρησιμοποιεί cookies ή άλλο μέσο αναγνώρισης των επισκεπτών.
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που έχουμε στην κατοχή μας, και να τα μεταβάλλετε σε περίπτωση που είναι ανακριβή. Για να γίνει αυτό, παρακαλούμε στείλτε ένα σχετικό αίτημα στη διεύθυνση shop@antonisloumidis.gr.